Eerste solotentoonstelling Ben Martens ‘NOTHING ELSE THAN NOW’

0
Eerste solotentoonstelling Ben Martens ‘NOTHING ELSE THAN NOW’

Van 22/12/2021 tot 28/1/2022 houdt Ben Martens zijn eerste solotentoonstelling in de gangen van de Podiumacademie van Lier. Ben volgt er het ‘atelier schilderkunst’ aan de Beeldacademie. Zij docent is Gommaar Gilliams.

Al snel bleken Ben’s ambitie en goesting om te exposeren. Met deze eerste expositie is het meteen raak. Ben: “Zoals voor veel beginnende schilders is schilderen voor mij een onuitputtelijke ontdekkingstocht. Je bepaalt je eigen grenzen; je stelt je eigen vragen. Er is – godzijdank – geen noodzaak tot compromis. Je bepaalt je eigen regels. Tegelijk leeft het besef dat geen mens een geheel op zichzelf staand eiland is. Achter dat ‘je m’en foutisme’ en die creatieve dadendrang is er de eenvoudige wens om gezien te worden. Ik ben zoekende; geniet van het proces. Ik teer op goesting en feedback; op het feit dat m’n volgende werk wellicht beter wordt dan m’n vorige. Ik sta open voor mislukkingen en doorbraken. Ik zoek al schilderend m’n eigen weg en hoop nog lang te mogen zoeken.”

De tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de podiumacademie. Tijdens de kerstvakantie is de podiumacademie gesloten. Adres: Gasthuisvest 50 in Lier.

Contactgegevens Ben Martens
Telefoon: 0495 60 17 64
E-mail: ben@benmartens.be
Instagram: https://www.instagram.com/benm.a.rtens/

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here