Dienstenthuis heeft nu ook een winkel in Mortsel

0

Dienstenthuis biedt huishoudelijke hulp aan gezinnen in de provincie Antwerpen. De mensen van Dienstenthuis komen bij je thuis poetsen, strijken, koken, wassen, naaien en kleine boodschappen doen. Voor deze diensten kan je betalen met dienstencheques, zonder dat er bijkomende kosten aangerekend worden. Sinds kort heeft Dienstenthuis ook een pand aan de Antwerpsestraat in Mortsel. Zo is het bedrijf nu ook met een kantoor vertegenwoordigd in onze regio.

Dienstenthuis werd opgericht in 2004 en viert dit jaar dus zijn 15de verjaardag. Aan de basis van het bedrijf lagen E-SO, een holding die staat voor economisch-sociaal ondernemen, en PWA Antwerpen. De oprichting kaderde in de nieuwe wetgeving rond dienstencheques.

Werking

Dienstenthuis is een voorbeeldbedrijf in zijn sector en wil dat ook blijven. Er wordt volop ingezet op kwaliteit in alle geledingen van het bedrijf, zowel tegenover de klanten als tegenover de medewerkers. Zo wordt er bijvoorbeeld ingezet op een grondige opleiding en begeleiding voor alle nieuwkomers en ook op het werk worden ze ondersteund. Er is bovendien een sociale dienst voorzien waar werknemers terecht kunnen met eventuele privéproblemen.

Natuurlijk wordt er ook naar de klanten toe gezorgd voor optimale ondersteuning. Je geeft aan hoeveel uur je huishoudelijke hulp wenst (minimum 4 uur tweewekelijks of 3 uur wekelijks), en dan gaat Dienstenthuis voor jou op zoek naar de geschikte persoon. Bij de opstart kan je rekenen op een huisbezoek waar alles overlopen wordt. Tijdens de samenwerking zet Dienstenthuis volop in op een goede dienstverlening en een duidelijke communicatie. Dienstenthuis is er fier op om 985 mensen een duurzame job te kunnen geven en 6500 gezinnen meer vrije tijd te geven door hen te verlossen van heel wat huishoudelijke taken.

Nieuw kantoor

Eind 2017 nam Dienstenthuis Zita de dienstencheque-afdeling van PWA Mortsel-Borsbeek over. In november 2018 werd naar aanleiding van deze overname het kantoor in Mortsel geopend. Met deze aanwezigheid in het straatbeeld wordt ervoor gezorgd dat zowel kandidaat-huishoudhulpen als klanten beter de weg naar het bedrijf vinden.

Het kantoor is gelegen in centrum Mortsel (Antwerpsestraat 73). Voor deze regio is Dienstenthuis nog volop op zoek naar nieuwe medewerkers, net als trouwens voor de andere vestigingen van Dienstenthuis. De enthousiaste kantoormedewerkers staan klaar om sollicitanten en klanten met open armen te ontvangen.

Dienstenthuis Mortsel, Antwerpsestraat 73, 2640 Mortsel, 03 257 75 77

www.dienstenthuis.be, mortsel@dienstenthuis.be

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here