De Nieuwe Muziekschool laat van zich horen!

0

Het gaat goed met De Nieuwe Muziekschool.
Sinds oktober klinken er in hun nieuwe lokalen in Mortsel heel wat ruige gitaarriffs, funky pianosolo’s, catchy drumpatronen en poppy stemmen! Na een grondige renovatie was het even afwachten of de akoestiek in de lokalen goed zat, voor muzikanten is dit immers belangrijk. Maar het klinkt allemaal als muziek in de oren, als goede muziek zelfs!

Mieke en Steven zijn ook super trots op hun lerarenteam! Het geeft een geweldig gevoel om samen met deze muzikanten onze passie door te geven aan kinderen, jongeren en sinds kort ook volwassenen. Het zijn dan ook stuk voor stuk artiesten om naar op te kijken. Naast het lesgeven hebben elk van onze leraars enorm boeiende muziekprojecten waar ze zichzelf helemaal in smijten. Om maar een voorbeeld te geven, zo dook zanglerares Nathalie (De Havilland)de voorbije maanden de hitparade in met haar nieuwe single ‘On Top’ van. Ook gitaarleraar Johannes (School is Cool) scoort momenteel enorm met zijn parels van nummers die hij maakt voor het programma ‘Liefde voor muziek’.  Ach, daar gaat het toch gewoon over; liefde voor muziek!? Zo is het 3 jaar geleden allemaal begonnen … en kijk waar we nu staan!

muziekschool13

De Nieuwe Muziekschool zou haar naam niet waardig zijn als ze niet wil blijven vernieuwen. Elk jaar wordt er verder gebouwd aan het muzikale verhaal dat Steven en Mieke willen neerzetten. Voor volgend jaar staan er o.a. hippe dj-lessen op de planning. Hiervoor doet De Nieuwe Muziekschool mee aan een wedstrijd. Als de muziekschool deze wedstrijd wint, krijgen ze 5000 euro om te investeren in dj-materiaal! Winnen kan door het halen van de meeste stemmen.
Wil je dit mooie project een duwtje in de rug geven? Surf dan naar www.wijsteunencreativiteit.be en stem voor Mieke Van Berendoncks en haar Nieuwe Muziekschool. Opgelet: je moet nadien je stem ook nog bevestigen via een mail die je ontvangt van Tentoo (organisator wedstrijd). Goed nieuws! Je ontvangt geen spam door je mailadres op te geven! Dus Mortsel en omstreken, stemmen!

Wil je meer te weten komen over onze muzieklessen? Neem dan zeker een kijkje op www.denieuwemuziekschool.be !

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here