De Keukenshop brengt een topkeuken binnen ieders bereik

0
De Keukenshop brengt een topkeuken binnen ieders bereik cover

Einde 2020 verhuisden Adam en Majda hun zaak van Ranst naar Borsbeek. Beide zaakvoerders vormen zowel privé als zakelijk een topteam, omdat ze elkaar perfect aanvullen en aanvoelen. Hun gedeelde passie voor interieur richtte zich in de loop der jaren steeds meer op keukens en zo ontstond ‘De Keukenshop’. Wie op zoek is naar een kwaliteitskeuken voor een heel correcte prijs, is bij De Keukenshop aan het juiste adres. Majda en Adam scannen regelmatig de markt af naar de beste leveranciers. Meer dan 20 jaar ervaring in de sector stelt hen in staat om te kiezen voor partners die topkwaliteit leveren. Zowel op het vlak van de gebruikte materialen als op het vlak van service garandeert De Keukenshop iedere klant een perfecte opvolging.

Eerst het product en dan de prijs

Voor Adam en Majda is kwaliteit een topprioriteit. “Klanten moeten waarde krijgen voor hun geld, want een keuken koop je niet voor even, maar voor het leven”, lacht Adam. “Anderzijds houden we de kosten onder controle door correcte afspraken te maken met onze leveranciers. Bovendien is de plaatsing van kwaliteitskeukens gewoonweg onze passie en rekenen we lang niet al onze tijd en energie door aan de klant. De dankbaarheid van tevreden klanten geeft ons ook energie en we geloven rotsvast in die constructieve wisselwerking”, zegt Majda.

Wie hun toonzaal bezoekt, merkt onmiddellijk dat De Keukenshop geen compromissen sluit wat de basiskwaliteit van de kasten betreft. Hoewel de prijs van de keuken varieert naargelang de gekozen afwerking, garanderen Adam en Majda elke klant een keuken van topkwaliteit; inclusief een perfecte service na verkoop.

Op afspraak werken garandeert een persoonlijke service

Door alleen op afspraak te werken, garanderen Majda en Adam hun klanten een perfecte opvolging van a tot z. “Vroeger hadden we openingsuren en kwamen klanten soms gelijktijdig langs. Voor een belangrijke investering als een keuken willen we ons graag volledig focussen op de wensen van iedere klant afzonderlijk. Op afspraak werken maakt dit mogelijk en daarom verkiezen we deze manier van werken”, zegt Majda overtuigd.

Ben je op zoek naar een topkeuken voor het leven voor een eerlijke en correcte prijs?

Maak een afspraak bij De Keukenshop – Herentalsebaan 301 – 2150 Borsbeek – 0475 65 12 32 – info@dekeukenshop.comwww.dekeukenshop.com

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here