Dans je fit en gezond de wereld rond Werelddansgroep De Gazellen

0
Dans je fit en gezond de wereld rond Werelddansgroep De Gazellen cover

Lachen staat centraal in het wekelijkse, gezellige samenzijn van 'de Gazellen'. Vriendschap en ongedwongen plezierig met elkaar omgaan, geven blijheid en bewegingsvreugde. Kortom: je vergeet al je zorgen.

Een goed evenwicht is cruciaal als je fit oud wilt worden, en dat kun je het best trainen door yogalessen te volgen of … door te dansen! En leren, daarvan wordt een mens gelukkig. In onze hersenen licht iets op wanneer we nieuwe dingen meemaken en ontdekken.

Dansen is van alle tijden, van alle landen en al eeuwen oud. Of juist ook jong. Want alles verandert voortdurend, vernieuwt zich, dansen verdwijnen, andere komen in de plaats.

Volksdans is een gezonde en sportieve ontspanningsfactor die alle leeftijden samenbrengt. Vinnige en tragere dansen wisselen elkaar af en per avond staan een 15 dansjes op het programma. Niet iedereen danst alles mee, even toekijken vanaf je stoel is ook fijn.

Alle pasjes worden eerst zonder muziek rustig uitgelegd en voorgedaan. Een stapje verkeerd zetten hoort erbij en stimuleert de goede sfeer. Samen lachen ontspant.

Op 7 september starten we ons 25ste dansjaar, waarvan het 15de in Mortsel, een feestjaar dus. Na het Lepelhof verhuisden we naar 'den Wolschaerder', Liersesteenweg 314, een perfecte locatie voor dansgroepen. Een grote vierkante zaal met parket, veel ruimte en comfort, toiletten bij de zaal, een ruime parking, overdekte fietsenberging en halte Savelkoul van tram 15 en bus 90 voor de deur.

Voor een heel jaar (van begin september tot eind juni) dansplezier betaal je 45 euro, verzekering inbegrepen. Bovendien zijn we erkend als sportclub met tussenkomst van de meeste ziekenfondsen.

We dansen elke woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Later aankomen, vroeger vertrekken of een paar weekjes overslaan? Dat kan! Want alles wordt altijd opnieuw uitgelegd.

Iedereen is welkom voor een gratis vakantieles op woensdag 17 augustus!

Sportief schoeisel aanbevolen

Meer info bij Lily Robyn 0485 41 24 20 (huizerobyn@telenet.be)

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here