Bridgeclub Boechout 25 jaar

0
Bridgeclub Boechout 25 jaar

In 1996 houdt wijlen Georges Bruggeman Bridgeclub Sint-Bavo boven de doopvont. De gedreven voorzitter organiseert 2 cursussen wat niet minder dan 30 leden oplevert. Met veel oog voor de sociale cohesie en de organisatie van gezellige randactiviteiten groeit het ledenaantal gestaag.

De club kent een bewogen geschiedenis, waarbij de focus op de bridgesport altijd wordt gecombineerd met veel aandacht voor het sociale karakter van de club. In 2004 sluit de club zich aan bij de Vlaamse Bridge Liga. Vanaf dan is Bridgeclub Boechout erkend en kan de club op meer steun rekenen bij de organisatie van haar activiteiten.

In april 2013 geeft voorzitter Bruggeman de fakkel door aan huidig voorzitter Willy Mertens. Vanaf 2014 tot vandaag organiseert de club, naast haar wekelijkse tornooien en vele andere activiteiten, tweejaarlijks een beginnerscursus om nieuwe leden te werven. Eind 2018 telt de bridgeclub meer dan 100 leden.

Hoopvolle toekomst na moeilijke periode

Vanaf eind maart 2020 tot eind juli 2021 legt de club, uit bezorgdheid voor de gezondheid van haar leden, de activiteiten stil. Met pijn in het hart moet Bridgeclub Boechout enkele leden afstaan, op een manier die een afscheid onwaardig is, maar de liefde voor elkaar en voor de bridgesport blijft en zal altijd blijven.

In dit jubileumjaar neemt de bridgeclub dan ook een vliegende doorstart onder een nieuwe naam én op een nieuwe locatie. Bridgeclub Boechout Capenberg viert haar jubileum en kijkt vol vertrouwen uit naar de komende 25 jaar!

Meer info vind je op www.bridgeboechout.be

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here