Afbeelding

Lokale handelaars zorgen zelf voor gezellige winkelstraten in Wilrijk

Beleven

De meeste lokale handelaars reageerden positief op het fijne initiatief van handelaarsvereniging WiZo. De bezielers van de handelsvereniging, die ondertussen bijna 5 jaar bestaat, deden een oproep om samen met hun collega’s de kosten te dragen van een sfeervolle kerstverlichting in de winkelstraten van Wilrijk. Meer dan 70 handelszaken engageerden zich. Je kan de deelnemende zaken herkennen aan een mooie affiche in hun etalage en een mooie kerstboom tegen de gevel.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december warmden de meeste handelszaken zich alvast op met een uitzonderlijke weekendopening. Wie het laatste weekend voor de feestdagen afzakt naar Wilrijk, krijgt ook heel wat moois voorgeschoteld. Zo organiseert WiZo een heleboel randanimatie voor iedere cadeautjesjager en voor wie in Wirlijk van een gezellig dagje winkelen komt genieten. Enkele muziekbandjes en een kinderkoor brengen je in de juiste stemming, terwijl de Kerstman zijn elfjes de opdracht geeft om gezellig rond te fladderen in de winkelstraten. Bovendien fleuren een aantal stemmige kraampjes de Kern op. Wie honger krijgt kan terecht bij de mooie Foodtruck op het Mastplein en ook de horecazaken zetten graag hun deuren open naar gezellige en fijne feestdagen.
Als u shopt bij onze deelnemende handelaar kan u ook deelnemen aan de gratis tombola. Er zijn een prachtige damesfiets en 2 weekendjes weg te winnen en nog zoveel meer in de zaken zelf. Kijk hiervoor op de facebookpagina “Wilrijk leeft”.
WiZo is iedere deelnemende handelaar oprecht dankbaar en wil er alles aan blijven doen om wie in Wilrijk komt winkelen een unieke beleving te garanderen. Ga zeker ook even een kijkje nemen op zaterdag 22 en zondag 23 december, respectievelijk van 10 tot 18 en van 13 tot 17 uur. Wie wijs winkelt, winkelt in Wilrijk!
Afbeelding