Afbeelding

‘IK WIL SPRINGEN!’ doet iedereen beleven en bewegen tijdens de kerstperiode

Beleven

Deze kerstperiode zal je in Mortsel geen pop-uptheatershow, geen pop-uprestaurant of geen pop-upstore met verkiezingsslogans terugvinden, echter wel een pop-upindoorspeelparadijs in sporthal ‘den Drab’. Voor de 4de keer klinkt de lokroep ‘IK WIL SPRINGEN!’ vanaf onze volleybaltempel in de Drabstraat, die alle kinderen uit onze regio wakker schudt om te bewegen. Noteer alvast maar in je agenda donderdag 27/12, vrijdag 28/12, zaterdag 29/12 en zondag 30/12, want op die dagen bouwen we opnieuw een heus indoorspringfestijn.


Wat mag je verwachten van ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2018?

Wie er vorig jaar bij was, kan zich perfect inbeelden wat een plezier 25 springkastelen en opblaasconstructies kunnen scheppen. Mortsel Volley Antwerpen zet alvast haar clubleuze ‘Hier beleef je meer!’ kracht bij met de organisatie van dit bekende winterevenement. Even dus geen balsporten in ‘den Drab’, maar wel vele andere onderdelen van onze favoriete sport: springen, duiken, tuimelen, rollen en heuse acrobatie. Terwijl de kinderen heel dit blaascircus ondergaan, kunnen ouders rustig vertoeven op ons zitterras of in onze gezellige cafetaria met zicht op de zaal.

Wie organiseert ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2018 eigenlijk?

Mortsel Volley Antwerpen is samen met haar ondersteunende coöperatieve vennootschap ‘Events 2 sport’ de organisator van dit springfestijn. Vier jaar geleden werd door onze traditieclub gekozen om haar verhaal kracht bij te zetten door een extra sportieve pijler aan onze organisatie toe te voegen. Zo zijn we sterk gegroeid in beleving en samenhorigheid, twee onmisbare factoren om topprestaties te leveren. Met de organisatie van enkele leuke activiteiten waaronder het evenement ‘IK WIL SPRINGEN!’, bereiken we zowel onze eigen jeugdleden als iedere andere jonge sportieveling uit onze regio. Ons doel blijft groeien in zowel het Mortselse sportlandschap als de Antwerpse volleybalwereld.

Wat is er nieuw bij ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2018?

De start van ‘IK WIL SPRINGEN!’ zal op donderdagvoormiddag exclusief toegankelijk zijn voor alle G-sportverenigingen en BLO-scholen uit onze regio en we zijn er zeker van dat deze kinderen het evenement glansrijk zullen starten. Dit hebben we vorig jaar al mogen ervaren. Helemaal nieuw is de senior teamcompetitie op donderdagavond 27 december. Al drie jaar vragen verschillende ouders om wat springtijd op onze kastelen en op deze smeekbede bieden we dan ook een antwoord. In vijf rondes worden de teams van 5 personen uitgedaagd om een heuse fysieke & cognitieve inspanning neer te zetten en zo mee te strijden voor de trofee van ‘IK WIL SPRINGEN!’. Wel opletten, er is maar plaats voor 20 teams, dus snel inschrijven is de boodschap!
Ben je op zoek naar wat extra informatie of wil je eens kijken hoe onze vorige editie eruitzag? Heel dit gebeuren is opnieuw te volgen via onze eventpagina op Facebook!