Bedtime … tijd voor een gezonde nachtrust!

0

Niet minder dan een derde van hun leven besteden mensen gemiddeld aan hun nachtrust. Een levensbelangrijke bezigheid omdat tijdens een gezonde nachtrust ons organisme en vooral ons brein zich volledig kunnen resetten en opladen. Een gezonde nachtrust is essentieel voor wie vitaal in het leven wil staan en ten volle wil genieten van wat het leven te bieden heeft. Bij Bedtime is men reeds 5 generaties lang in de weer om zoveel mogelijk mensen een gezonde nachtrust te garanderen. Slaapcomfort is er meer dan een doel. Het is een passie geworden die verankerd zit in het DNA van het bedrijf. Kwaliteit, expertise en service zijn de pijlers waarop men bij Bedtime dagelijks verder bouwt om alsmaar meer tevreden klanten een gezond slaapcomfort te garanderen. Tijdens een aangenaam onderhoud met zaakvoeders Jan Van Gool en Irene Zaragoza ontdekte ik wat Bedtime juist zo uniek maakt in de sector.


Kwaliteit en advies

Gedreven door de zoektocht naar een ideale nachtrust, blijft men bij Bedtime permanent op de hoogte van de laatste nieuwe technieken op het vlak van slaapcomfort. “Bij de keuze van ons ruime assortiment kwaliteitsproducten houden we zoveel mogelijk rekening met de geldbeugel van onze klanten. Zonder op kwaliteit in te boeten, kiezen we resoluut voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor een optimaal slaapcomfort voor iedere klant gegarandeerd blijft”, aldus zaakvoerder Jan Van Gool. Dit is ondertussen reeds 30 jaar de belangrijkste eis van de familie Van Gool en ook Jan en Irene zijn hier duidelijk van doordrongen. “Kwaliteit blijft onze basis en daarnaast luisteren we naar het verhaal en de verwachtingen van de klant. Slapen mag dan wel een heel algemeen gegeven lijken, toch is het voor iedereen anders. Bij Bedtime kunnen we ieders ideale slaapkamer samenstellen aan de hand van ons uitgebreide assortiment en daarnaast zijn we helemaal niet bang van maatwerk”, zegt Jan Van Gool vastberaden. “De specifieke noden of wensen van de klant blijven altijd de leidraad voor het product dat we uiteindelijk afleveren of plaatsen”, voegt echtgenote Irene er nog aan toe. “De expertise van onze ervaren adviseurs en het vakmanschap van onze medewerkers zetten iedere klantenwens zo accuraat mogelijk om in realiteit.”

Zowel in Edegem als in Essen vind je de belangrijkste slaapsystemen op een rij. Kijken, vergelijken en kiezen zijn dan kinderspel. Bijzondere collecties zijn Auping met mooi design, handgemaakte boxsprings van Vispring met uitsluitend natuurlijke materialen, Swissflex met hun uiterst soepele lattenbodems en Wonderland, puur boxspring-comfort uit Scandinavië. “We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en dat kan alleen maar als we kwalitatief hoogwaardige producten garanderen”, zegt Jan Van Gool. “Wij staan volledig achter ieder merk dat hier verkocht wordt en staren ons niet blind op de populaire namen. Naast een ruime keuze van vooraanstaande merken, heeft Bedtime met Sleep & Dream een eigen collectie matrassen, lattenbodems, boxsprings en textiel in huis. Onze eigen collectie is vooral gebaseerd op 5 generaties vakkennis en is dus niet zozeer uitgebouwd vanuit marketingoogpunt”, aldus de zaakvoerder.

Eigen atelier

Een unieke troef van Bedtime is het eigen atelier. De nieuwe schrijnwerkerij produceert kasten en dressings perfect op maat. Overtuig jezelf en kijk op www.interieur-vangool.be. Zoek je bovendien iets wat je negens kan vinden? Matrassen, kussens of bedlinnen in afwijkende maten zijn bij Bedtime geen probleem.

Unieke garantie en service

Gedrevenheid, vakkennis en ervaring zijn uiteraard al een kwaliteitsgarantie op zich. Toch gaat Bedtime ook hier nog een stap verder dan de meeste collega’s uit de sector. “We werken uitsluitend samen met betrouwbare Belgische en Europese fabrikanten om de kwaliteit uitzonderlijk goed te bewaken”, zegt Jan Van Gool. “Door die jarenlange nauwe samenwerking en onze eigen expertise hebben we sommige fabrikanten zelfs kunnen overtuigen van onze visie. Zo passen ze hun ontwerpen ondertussen zelfs aan naar de wensen van onze klanten!” Ervaring, vakkennis en correcte partners maken van Bedtime een sterk merk dat vertrouwen schept. Toch beseffen Jan en Irene dat het altijd wel eens kan gebeuren dat een matras niet helemaal voldoet aan de wensen van de klant. “Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun matras binnen de 100 dagen te laten aanpassen! Wie daarna toch nog een tekortkoming ervaart, kan bij Bedtime terecht voor minimaal 3 tot zelfs 10 jaar garantie in plaats van de wettelijke 2 jaar!”, garandeert Irene met de glimlach. Dit ‘klant-is-koning-principe’ is ook terug te vinden in de service van Bedtime. Je bed of kast wordt gratis thuis geleverd en zorgvuldig gemonteerd.

Duurzaamheid

Naast kwaliteit en service hecht Bedtime ook veel belang aan duurzaamheid. Natuurlatexmatrassen met scheerwol en katoen in de matrashoes verdelen transpiratievocht beter en zorgen zo voor een langere levensduur dan een standaardmatras. “Oude matrassen laten we bij Bedtime recycleren door RetourMatras.

De bekomen materialen worden dan hergebruikt in o.a. judomatten en isolatiemateriaal. RetourMatras garandeert 100% grondstoffenhergebruik en een optimaal milieurendement”, zegt Jan Van Gool tevreden. Irene voegt er onmiddellijk nog een interessante tip aan toe: “Tot 12 november is je oude matras geld waard! Bij aankoop van een nieuwe matras neemt Bedtime de oude gratis mee en ontvang je daarbovenop een interessante korting op je aankoop!”

Bedtime in een notendop

De combinatie van ervaring, vakkennis, kwaliteit en service bezorgde Bedtime de voorbije jaren een loyaal klantenbestand dat nog iedere dag groeit. De gedrevenheid waarmee voortdurend naar een nog beter slaapcomfort wordt gezocht en het belang dat men hecht aan duurzaamheid maken van Bedtime een vaste waarde die volledig klaar is voor een mooie toekomst. Daar durf ik mijn nachtrust op te verwedden …

www.bedtime.be – Mechelsesteenweg 144 – 2650 Edegem – 03 454 17 27 – vrijdag gesloten

Fik Verbiest – Mensen zijn Media

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here