Cabaretier Hans Teeuwen komt naar Antwerpse Stadsschouwburg

0

Onlangs raakte bekend dat Hans Teeuwen dit jaar weer gaat toeren. De veertien aangekondigde try-outs van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ in Nederland waren nog dezelfde ochtend uitverkocht en het nieuws liep als een lopend vuurtje via de media naar de vele Belgische fans. In zijn nieuwe tourschema heeft Hans dan ook enkele Belgische haltes voorzien en wel in de Stadsschouwburg in Antwerpen, de Capitole in Gent en Ethias Theater in Hasselt.

In 2011 stond Teeuwen voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren op één ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall, ook allemaal uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig popalbum ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers de Nederlandse en Belgische clubs aandeed.

Speeldata: zaterdag 11 juni 2016 – Ethias Theater Hasselt, donderdag 16 en vrijdag 17 juni 2016 – Stadsschouwburg Antwerpen, vrijdag 22 en zaterdag 23 juli 2016 – Capitole Gent

Tickets kosten 38 euro (inclusief reserveringskosten).

EM

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here